Kourutek Oy

Talotikkaat edullisesti Kourutekiltä!

Seinätikas

Seinätikkaat varmistavat turvallisen kulkemisen katolle. Tikkaita on eri pituisia, joita yhdistämällä saadaan haluttu seinätikkaan mitta.

Seinätikas kannattaa suunnitella asentavaksi talon päätyyn, että katon lumikuorma ei pääse painamaan tikasta.

Talotikkaat, joiden nousukorkeus on 8 metriä tai yli, on varustettava selkäsuojuksella tai turvavaljaiden kiinnityskiskolla. Turvakisko tarvitsee oman nousuvaunun.

Seinätikkaisiin on mahdollista asentaa kiipeilyeste tai seinätikkaan taittoalaosa.

Ota yhteyttä »

Turvatikas

Hätäpoistumistikas, palotikas ja turvatikas ovat arkikielessä sama asia. Turvatikkaat on asennettava rakennusmääräysten osan F2 mukaan, jos asutun huoneen ikkunan alareuna on 3,5 metrin korkeudella maanpinnasta. Turvatikkaita pitkin pelastautuminen on korkeammaltakin mahdollista.

Ota yhteyttä

Lapetikas

Lapetikas nousee katon lapetta pitkin esim. seinätikkaalta tai huoltoluukulta kattosillalle. Orima moduulitikkaista saadaan koottua turvallinen lapetikas ja se kiinnitetään katon alusrakenteisiin käyttämällä siihen suunniteltuja kiinnitysosia.

Tilaaminen ja asennus

Kourutek Oy on valtuutettu jälleen­myyjä, joka myös asentaa Orima-tikkaat. Asennus tehdään aina takuu­työnä. Voit asentaa tuotteet myös itse, jolloin toimitamme teille tuotepaketin asennus­ohjeineen. Myyntiedusta­jamme laskevat teille mielellään maksuttoman tarjouksen, joka ei sido vielä tilaamiseen.

Ota yhteyttä

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​